Ga naar hoofdinhoud

Onbeperkt aan de Slag werkt sinds 2014 aan een inclusieve arbeidsmarkt. Dit doen we door het faciliteren van ontmoetingen tussen werkzoekenden met een arbeidsbeperking en werkgevers die voor hen openstaan.

Succesformule

Inclusie gaat niet altijd vanzelf. We organiseren hiervoor trainingen en workshops voor werkgevers en werkzoekenden. Inmiddels zijn er via deze ontmoetingen al meer dan 4.500 mensen met een arbeidsbeperking aan het werk gegaan. “We hebben een medewerkersbestand dat alleen bestaat uit mensen met een arbeidsbeperking. De afgelopen jaren hebben zij al meer dan 4500 mensen geholpen bij het vinden van een baan”, aldus Saskia Rosmalen, directeur van Onbeperkt aan de Slag.

Voorloper en vervolgproject MovingOnUp

In 2013 startte de voorloper van MovingOnUp. Een succesvolle samenwerking met gemeenten, werkgevers, opleidingen en de leerlingen zelf. Dit jaar geven we een vervolg aan MovingOnUp om meer werkgevers te benaderen en leerlingen van het speciaal onderwijs te helpen naar meer kansen op de arbeidsmarkt.

Meld je ook aan als mytylschool voor MovingOnUp

Wil je ook met jouw leerlingen bouwen aan meer toekomstperspectief? Meld je dan aan via MovingOnUp@Onbeperktaandeslag.nl. Wil je graag hierover met ons in gesprek? Neem dan contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Back To Top