Ga naar hoofdinhoud

De overheid stelt steeds meer eisen aan de diversiteit van de samenstelling van de werknemerspopulatie. Daarbij wordt gestreefd naar een afspiegeling van de maatschappij. Werk mee aan een inclusieve arbeidsmarkt en meld je aan. Niet omdat het moet maar vooral omdat het je als werkgever ook wat brengt!

Vinden en gevonden worden met MovingOnUp

Via het platform MovingOnUp vind je leerlingen die passen bij je organisatie enerzijds. Anderzijds kun je een vacature plaatsen op basis van competenties in plaats van een functie.
Wederzijds kun je zoeken: naar interessante leerlingen die stage willen lopen bijvoorbeeld. Of eens een klas uitnodigen voor een bedrijfsbezoek. Of iemand zoeken die een afstudeeropdracht zoekt.

Meld je alvast aan voor MovingOnUp!

Het platform wordt binnenkort ingericht. Heb je al interesse? Meld je dan alvast aan via onderstaand inschrijfformulier. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je er graag meer over.

Naam
Wij gaan zorgvuldig om met persoonsgegevens. Informatie over het gebruik en verwerking van je persoonsgegevens vind je hier.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top